uz to znám
Na papír už po sté,
Tvé jméno píši.
Neříkej nic,já vím.
Už to znám.
Něco nám brání,svět se pomalu točí.
Já se nesmím dívat do tvých očí.
Neříkej nic,uz to znám,
uvnitř v srdci,pomalu umírám...
Přečteno 381x
Tipy 1
Poslední tipující: Roger
Komentáře (0)