Anotace: ...
která strana mince je platnější, hlava nebo orel?
30.04.2010 07:33:00 | pamp_elka
Fakt se mi líbí, že každá tvoje básnička má myšlenku, navíc myšlenku rozhodně zajímavou:) Líbí se mi to:)
25.08.2006 20:05:00 | Saen
Koukám, že se Ti tenhle styl zalíbil. myslím, že Ti to docela sedí a tak trochu se divim tomu, že se mi to líbí, ale dobrý :)
22.08.2006 20:35:00 | Kyselinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?