Samota
Anotace: ale samotu mám ráda...
Samota je krásná.
Uklidňuje a léčí,
myšlenkami prošitá
neuskutečnitelné okamžiky líčí.
Samota je i děsivá.
Skličuje a ničí,
vzpomínkami ušitá
uskutečněnými okamžiky klíčí.
Samota je jako láska.
Komentáře (2)
Komentujících (2)