tahle je psaná tak obyčejně a přitom krásně, řekla bych od srdce. má určitě velkou hloubku, teda pro mě.
a věř mi, že tisíc krásných vzpomínek, je cennější... mnohdy...
paa
a krásný den
14.08.2006 09:04:00 | Zamilovaná do nezamilované doby
tahle je psaná tak obyčejně a přitom krásně, řekla bych od srdce. má určitě velkou hloubku, teda pro mě.
a věř mi, že tisíc krásných vzpomínek, je cennější... mnohdy...
paa
a krásný den
14.08.2006 09:03:00 | Zamilovaná do nezamilované doby