Co nechceš slyšet
Neumím vžít se
do role sladkých můz
opustit bol
hladných hrůz
a hledět jen tak mezi mraky..
Nesvedu pět
slova radostné písně
a tvářit se bůhví jak
jen ne přísně
když ve mně je tklivo..
Tak s dovolením..
ty věty
ta slova
si ponechám.
Komentáře (1)
Komentujících (1)