Napnout plátno
Anotace: Inspirováno J. Žáčkem, na jehož tvorbu nedám dopustit. Ale je vlastní, původní, jediná.. Jsem žena :o)
Dnes ráno jsem se probudil
s divokou chutí
napnout plátno
Veliké plátno
pro veliký obraz.
Však co je mi platno
když huláká a křičí
"dej si voraz"
od práce..
která se příčí
morálce
Takové plátno
kam v stříbřitou šeď
máchnutím štětce
zasadím květ
Mé slavné plátno
kde v zlatavém pruhu
vykouzlím duhu
a ukojím duši..
které sluší
umělcův post
Však co je mi platno?
Odcházím do práce..
a moje plátno?
Prázdnotou křičí
bílou se příčí
morálce!
Přečteno 339x
Tipy 3
Poslední tipující: hanele m., drsnosrstej kokršpaněl
Komentáře (2)
Komentujících (2)