Mé srdce je smutkem okamžiku

Mé srdce je smutkem okamžiku

Anotace: ...

Mé srdce je smutkem okamžiku

Mé srdce je smutkem okamžiku
Mám lásku místo otazníku
Nepřítel Tvůj je mé srdce
Máš horké i chladné ruce

Mé srdce pálí jak Tvůj oheň
Tak do toho ohně trochu lávy přilej
Následně pak kotel vylej
Ať naší lásky kříž
Přebiješ jak tlustou mříž

Potřebuješ mě
Já potřebuju tebe
Jsi jako nebe když mě oheň zebe

Jsi jako nebe
A smutkem okamžiku splývá svět
Do jednoho otazníku

Ne to není otazník
Tak to není
Je to láska
Je to zapomnění
Autor Ammazonic, 14.08.2006
Přečteno 211x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí