Nesnáším též týrání zvířat, ale někdy je potřeba dělat pokusy, chtěla bych vědět zda jsi upotřebil léky a zda bys třeba lék na vážnou nemoc odmítl a ty ty se musí testovat na zvířatech. Plno zvířat by se také nerozmýšlelo a sežralo tě. Ovšem kvůli kožichům a líčidlům by se testovat nemuselo na zvířatech, trvalo by to sice déle ale dalo by se jít na to jinak.Takže máš i nemáš pravdu,ale pravda je relativní pojem(každý má svou pravdu).
31.08.2006 10:09:00 | Jahudkka
"Pověsit je za nohy / a stáhnout z nich kůži / pak jim snad dojde / oč tady kráčí / a nože ať svírají / v rukou jejich muži / pochopí možná / co je tu k pláči..."
25.08.2006 00:06:00 | Pe&Pa
kodax asi jsem nepochopil co myslíš druhým extrémem...
napsal jsem to tak jak to cítím..
prostě se mi nelíbí zneužívání zvířat kvůli rozmarům a snobismu lidí... a to jsem tam nezapojil ani např. problém cirkusů atd..
ale dík za názor...
14.08.2006 17:34:00 | zewlakk