:-) mě to pobavilo -a podobné úlety občas i napíšu (většinou ale nezveřejním)..i když i toto pravidlo má výjimku.
11.09.2006 11:00:00 | skaj
Připojuji se k odbornému hodnocení, předposlední sprostý verš lu-pičky vše totálně vydegradoval a tudíž vlez do Lužnice a chyť si je.
(Zpráva z tisku: Jakýsi muž ve středním věku ohrožuje lu-pičky na lu-žnici, projíždějte se zvýšenou opatrností!)
15.08.2006 22:24:00 | Petr Miroslav
Ad Buližník: Nevím, o jakém stavu mluvíš, ale je to taková chujovina, jen jsem psal, co mě napadlo a pokud mi rozum radil: "Tohle je píčovina! To tam nedávej!", just jsem to tam nechal. Ale asi máš pravdu, že ten mozek je třeba občas trochu vypnout a říct mu, aby držel hubu.
15.08.2006 16:07:00 | JardaCH
..se mi to teda líbí, vysoké umění to nebude ale na Žáčka v tomto směru , věru máš...se tlemím jak blázen...
14.08.2006 20:05:00 | Jarky
Jo parde, přesně.. Je třeba ze sebe verši oklepat saze z komína, vápno od malty a hlínu ze zahrady. Úžasná úklidová a relaxační báseň svého já. Tleskám. Vím dobře, co to přináší... :-) Je to o emocích a stavu, ne o verších. Kdo prožil, rozumí.. :-)
14.08.2006 20:04:00 | Buližník