Anotace: Taková blbinka, která rozesměje už jen tím, jak je pitomá, a ne tím, že by byla kdovíjak vtipná... Ale když jsem ji psala, měla jsem zrovna vyjímečně skvělou náladu:)
:D
:D
Nejlepší je tohle:
Riskuje život,
jde za svou laní,
nedává bacha,
čumí jenom na ni.
26.11.2007 22:19:00 | anti-HERO
proč by všechno muselo mít rytmiku a řád? jde o tu myšlenku a hlavne o tu formu.. tech smutnejch básní o tomhle tématu už bylo dost.
25.08.2006 20:52:00 | aveefa
Šupa ano, námět skvělej, ale verše nemají rytmiku, tu mi přebývá nebo schází slabika, že se zarážím.. Zkus si to přečíst nahlas... :-)
14.08.2006 19:45:00 | Buližník