Je to oslava mé země ... mého rodného kraje ...
... který jsem opustil .... abych se mohl zase jednou vrátit ...
... ano .. takové je i mé rodné .... Valašsko ... !!
26.09.2006 18:15:00 | HarryHH
Bože, tady je lásky... :o)
I když jsem baba od rybníků,
ráda se projdu s tebou krajem,
vychutnám dotek okamžiku,
pohlazení malého ráje...
Mlčky se brouzdám verši tvými
a poslouchám... snad klekání
zvoní decentně mezi rýmy
a jen o lásce vypráví...
Děkuji za to krásné čtení,
nechám ho ještě chvíli znít...
a potom v dobrém naladění
snad budu se smět navrátit...
Děkuji...
je čarokrásná...
31.08.2006 18:31:00 | Cecilka
Je pěkná ,ale já raději,alespoň zavadit o lásku.Vím,láska v ní je ,ale trochu jiná.
24.08.2006 14:00:00 | s.e.n
No tak u nás místo vína teče slivovice, ale je tu stejně krásně, jako v téhle báseňce...:-) Hezký den
15.08.2006 09:40:00 | ZZuzkAA