Pod měsícem
Anotace: Můžu být kámen anebo paprsek měsíčního světla?
V stínu věží na nábřeží
Socha střeží vody sen
Tiše hlídá měsíc zívá
Stříbro padá zvoní zem
Jak tu sedím tak jen ztěží
Uvěřím že přijde den
Rád tu snívám hvězdy líbám
Řeku hladím patřím sem
Komentáře (5)
Komentujících (5)