Anotace: ať jsi hodně šťastná....!
Moc děkuji za vaše milá přáníčka a pěkná slůvka!
Potěšilo mě to... :o)
16.08.2006 22:39:00 | Hana Trnková
Všechno nejlepší k svátečku :-)
...a ta Tvoje báseňka je nádherná,plná něhy, ale rozplakala mě...
15.08.2006 09:27:00 | ZZuzkAA
V té chvíli dojetí
a srdečného dotýkání
skromně se připojuji
k tvému krásnému přání...
Ať cestou provází
je láska, usmívání,
ať štěstím jen září,
až bude vdaná paní!!!
:o)
15.08.2006 07:23:00 | Cecilka