muj ty šmudlo, ty mi dáváš, slzičku utřu hřbetem pravé ruky:)a mohu li tě potěšit, jako sestřička veterinární píchat injekce můžu, vyplaz jazyk šupky na čtvery a tvař se jako haf a já ti píchnu co bys rád:)))
16.08.2006 20:27:00 | Jats
Klidně mi ji píchněte,lásku.Hlavně že si nechceš píchat jiné srandy;)
15.08.2006 09:40:00 | Kurt Ježíš Cobain
...80 za originalitu projevu a přesvědčivost touhy..jak silné a originální, smutlinkovské...
15.08.2006 08:15:00 | Jarky