na polštář
Anotace: na poltář položil bych hlavu svou....
Na polštář položil bych hlavu svou
Ať spočine ať si ulehčí
Myšlenek tok jest horskou bystřinou
Rychle se dere a divočí
V polospánku zabývám se úvahou
Nevzbudit se a jen stále snít
Jaké by to bylo za branou
Kde mír a láska může zvítězit
Lidé se tam nevraždí jen milujou
Každý s každým vždycky vychází
Namísto agrese tam pěstujou
Víno, chmel a vonné konopí
Jenomže!!!
Já žiju ve světe bez lásky
Ve světě nenávisti a agrese
Já žiju ve světe přetvářky
Humanisto už prober se
Komentáře (3)
Komentujících (2)