Slovo
slovo je nůž
slovo je květina
slovem často všechno začíná
slovem ublížíš
slovem pohladíš
slovem se přeje i proklíná
slovo je radost
slovo je bolest
slovem i provedeš zákeřnou lest
slovem to začalo
slovem to končí
slovama žijeme a nechme se vést
Komentáře (1)
Komentujících (1)