Dny v dlani
Dny v dlani napsané dejte mi přečíst
Osudu vmotané do živých čar
Vím, že jen pro zvané otevře sešit
Tajemník životů, dechu a mar.
Dny v dlani napsané, ztracené v dešti
Minulost sbalená na letní byt
Přísliby přidané na konto zvěstí
Sny z očí sebrané nesmíme chtít
Dny v dlani napsané, hořící svíce
Zbytečně zvědavci zkouší se ptát
Jen zítřek může nám prozradit více
Čeká tam plus, mínus, děleno, krát?
Komentáře (2)
Komentujících (2)