Párkrát
Anotace: ... o tom, že jednou stačí...
Párkrát
Možná jednou
Přepadně tě
ten známý pocit
Pocit,
co se nedá popsat
Pro pár krásných chvil
Nechat vše odejít
Nechat vše odejít
a vědět
Že možná jindy, jinde
a třeba i v jiném životě
Nebudu! - Nebudeš!
Stejný jako dřív
Snad správné řešení
časem se samo objeví
Chtít to pochopit
Být nablízku i v samotě
Řádka za řádkou
Odkapává iluzí sen,
co se smí jen 1x zdát
Kdo si myslí, že snad i víckrát
- ten se mýlí
To už není sen
To je noční můra
Komentáře (0)