Víra, slova,věty, výkřiky.
Kolik je potřeba víry
než vydáš se pustinou.
Tou pustinou kudy kráčíš
bosou nohou.
Mezi kusy krvavých těl
každý z vás to takhle chtěl.
Kolik je potřeba slov
než se pyj zbarví krví.
Kolik je potřeba slov
k rozpoutání války totální.
Kolik je potřeba slov
než nadejde vystřízlivění.
Kolik je potřeba vět
k poznání krásy.
Kolik je potřeba vět
k získání lásky.
Kolik se vystřídá tváří
než nadejde vrcholu uspokojení
Kolik je Potřeba výkřiků
k naplnění rozkoše.
Kolik je potřeba výkřiků.
Než orgasmem exploduje
další pár,zmožených těl.
Přečteno 349x
Tipy 6
Poslední tipující: jita.1965, Myrja, Noc17
Komentáře (7)
Komentujících (6)