Básníkovy noci
V rozkvetlém papíru
Zabalen usíná
Pár rýmů v kvartýru
Upadá do vína
Sladké i kyselé
Jak hrozny na míse
Pohladí po těle
Pak do tmy ztratí se
V rozkvetlém papíru
Umazán inkoustem
S něhou je na štíru
V láhvi tu topí sen
Jenž roste ve verších
Škrábe se po řádkách
Sny slovy nešetří
Zvlášť v nočních pohádkách
Ráno pak z papíru
Lodičky poskládá
Čepice portýrů
Kornouty na tabák…
Komentáře (2)
Komentujících (2)