Prsty jeho, dlaně
Anotace: o čem se nemluví
Nedotýkej se jeho
svého přítele
Když zle´s ho podvedla
jak zaoblil se den
a ve svém srdci nad ránem
měla´s nevěru..
Ano,
já sundám prsty
z jeho dlaně
a jenom hledět
dlouze budu na ně
v tichém pokání..
Jako oči šerosvitu
jež se nebrání..
novému dni
Komentáře (2)
Komentujících (2)