JAKO MOTÝL
Anotace: Kdybych aspoň na hodinu mohla být volná, nespoutaná asi jako motýl ...
Myšlenky mi utíkají,
do dálky přede mnou …
kdybych byla jako ony
jako motýl v oblakou …
Vzlétnout pryč od všeho trápení,
nevnímat nic co bolí mě,
být volná jako rosa ranní,
létat jak motýl nevině …
Z těch výšin dívat se pak dolů,
na špatný svět co byl by pode mnou,
myslet na ticho smutných stromů,
a smát se těm co dole zůstanou …
Přečteno 280x
Tipy 2
Poslední tipující: Andělská holka
Komentáře (2)
Komentujících (2)