Tak nyní přidám svůj komentářík já tobě:-)
Tohle je fakt moc krásně napsaná básnička, je to zajímavý jak na tom člověk pozná, co se druhému honí hlavou, napsala jsi to pěkně a vystížně, vše má svůj čas...
Jinak k mojí přezdívce, Sapkowski mi prostě učaroval:) A nyní k mému příběhu: jsme ráda, že se ti Warrillow líbí, ale to, že něco se dá napsat i líp vím, ale jak člověk vymýšlí prostě mu to nedojde a já již pak neopravuji a jak to s našimi přáteli dopadne to ještě nevím ani já, zda bude mít Warrillow dobrý konce či ne, to jest ještě ve hvězdách:) Snad již brzy dopíši další dílek a dozvíš se něco nového...=)
15.08.2006 20:01:00 | Santinan Black