svobodná křídla
Šla po lese dívčina
V srdci mír a klid
Nás takových je většina
Válku už nechcem nikdy mít
Stébla trávy plápolají
Když vítr je kolíbá
Však s ptáky si nezadají
Ty tíha země nehlídá
Létají si blízko,nízko
Daleko i vysoko
Vědí,kde je jejich místo
Nechtěj oko za oko
Neznaj zradu,pláč,neštěstí
Mají se furt nádherně
Nezabývaj se neřestí
Jdu k nim,buď tu beze mě
Komentáře (2)
Komentujících (2)