Sladké snění
Anotace: zpět k naivním textům neb žijeme jen jednou!
Sladké snění v zapomnění
V místě, kde pro realitu místo není...
Sladké snění na konci bytí....
Sny, co nemůžou naplnění míti
Sladké snění...
Bolestné pak probuzení-v realitě, kde na lásku místo není!
Komentáře (1)
Komentujících (1)