Jaký proč tam lezl?Snad tam může být i nevymyt;) bylo by dobře,kdyby tam byli hlavně inteligentní a samostatně uvažující,které by nadřízení jen korigovali,ne snad?
10.12.2006 09:55:00 | Ayla
To na mě zapusobilo tvrdě,měl jsem z toho špatnej pocit.Byl jsem z toho v chvilku v depresi.
21.11.2006 02:38:00 | leafe