Nepochopená
Anotace: o různopodivnosti lidských vztahů
Navařilas oběd
ze slovního průjmu.
Dát za pravdu tobě?
Komu činit újmu?
Svoje hračky trap si.
Kráčím od tě hluše.
Jen mi čouhá z kapsy
vyhřeznutá duše.
Přečteno 345x
Tipy 3
Poslední tipující: WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)