Rady zkušeného ďábla
Anotace: -o dvou tele.tech-
Každý si prý lehne
tak jak si ustele
zas rozestlal jsi pro třetího
uspává tě tele
otočená k tobě zády
žárlivost svou kázní
zobe z ruky tomu svému:
„pak to radši smázni”
Ach, jakou mám z vás radost!
Kdo mluví o zotročení
jen zlehka rozptyluji
nestyďte se přece
vždyť jste oblečení
hlavně už víc spolu
nezírejte vzhůru
já mám pro vás lepší program
sladkou noční můru..
Král se poradil a dal udělat dva zlaté býčky a řekl lidu: „Už jste se dost nachodili do Jeruzaléma. Zde jsou tvoji bohové, Izraeli, kteří tě vyvedli z egyptské země!” 1.Kr. 12,28
Komentáře (4)
Komentujících (2)