Anotace: Sonet o marnivé kráse
úsměv na rtech mám ve školní budově málokdy, ovšem když čtu Tvé básně, prostě se tam nějak vetře:)
Myslím ale, že nejsi jediná dívka, co poslouchá HIM (nebo jsem alespoň dvě:D )
23.11.2006 11:49:00 | Sirael
Jak cinkot zvonečků. Krásné. I mne těší, že dívka poslouchá HIM.
Tak pa.
14.09.2006 09:59:00 | Morgenstern