Óda na borovičku

Óda na borovičku

Anotace: Absurdně humoristická báseň, psána volným veršem

Akordy;
akordy se rozletěly doztracena;
změř informaci tohoto textu;
i magor se musí prokázat, aby mu věřili, že je magor;
Sháním detektor beznaděje;
K čemu existovat v časoprostoru, kde ti nikdo nevěří?
Věřím ve spásu borovičkou;
Borovička spojuje bytosti, které zná jen ozvěna;
věřím víc borovičce, než kapitálu;
borovička spojuje lidi, co nemají dostatečnou tržní hodnotu, aby je někdo řešil;
k borovičce máš vztah od počátku své existence, ne, až ji poznáš;
pro borovičku tě předurčuje chemickobiologické složení tvých neurotransmitorů;
my vyslanci pekla vzýváme borovičku, co nám ve zpětném zrcátku ukáže demoverzi jednoty;
borovičku ctíme my chudí energií ducha;
my, co nevěříme, že tak velký chaos se někdy spojí v jeden harmonický celek;
kdo je jako zašifrovaná zpráva, ke které neexistuje kód, pije borovičku;

2. 10. 2005
Autor Zahir, 20.08.2006
Přečteno 478x
Tipy 2
Poslední tipující: Churry
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ó jaktirozumím! Churry

05.10.2008 17:55:00 | Churry

ach toto jde nějak mimo mě ta výše byla lepší a o dost

20.08.2006 12:43:00 | Pavel Kotrba

ach toto jde nějak mimo mě ta výše byla lepší a o dost

20.08.2006 12:42:00 | Pavel Kotrba

ach toto jde nějak mimo mě ta výše byla lepší a o dost

20.08.2006 12:42:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí