V moci ďábla
Anotace: doufám, že se vám bude líbit a přidejte komentář, prosím
Po cestě kráčí znavená
Dívka rozumu zbavená
Srdce své kdysi ztratila
A pak svou lásku zabila
Kdysi dívka tak veselá
Dnes už jen přízrak bez jména
Bloudí tu ve dne i v noci
A ďábel ji má v moci
Naslouchá hlasům šeptavým
Podléhá slibům klamavým
Proto dělá, co ďábel přikáže
A ubránit se nedokáže
Teď vidí, co dřív neviděla
Ze tmavých koutů a za šera
Po ní přízraky ruce vztahují
A z jejího strachu se radují
Však ona už má strachu dost
Strachu, jenž je nezvaný host
Proto pouta jeho rozdrtí
A podá si ruku se smrtí
Komentáře (4)
Komentujících (3)