Mřížoví
Anotace: Napadlo mě to v tramce;)
Mřížoví třesoucí na trati,
životem rolníka propletou.
Osiny věkově pozlatí,
malý kluk se setká s modernou.
V sluji pramáti Pangey,
odmítá .dlin a kus oceli.
Hora přijímá balvany,
veliké masivy, v dáli.
Komentáře (0)