Anotace: Základ této básničky vznikl jako příspěvek pro naše třídní fórum pěti "pé". Je to důkaz, co dokáže jedno malé neškodné hecování...
... dobrý ... je vidět ze když se dá všech pět "P" dohromady, ....
...... ...tak si se vším víte rady
12.09.2006 15:06:00 | HarryHH
tak toe dávačka:))
já zkoušel něco podbného na H..je toho taky plno..
06.09.2006 21:52:00 | disorganized chaos