krásný :) nevim co víc dodat... nemohla jsem se od textu odtrhnout :)
17.05.2007 23:31:00 | D.a.r.k-A.n.g.e.l
Smích pod hladinou se obzvlášť cení..
jen možnost k nadechnutí jaksi není.
A kyslíku pak způsobený půst,
vyžádá dýchání..z úst do úst.
Tak do práce - trénovat :o)
16.11.2006 22:22:00 | Mourek
...a co ti na to řekl ...
...nevypadá to jako vyznání ale má to hloubku ...
...:) ...
22.08.2006 09:50:00 | WhiteSkull