Boogie Woogie
Trápím se,duši schovávám
duši černou jak těžký mrak.
Srdce sotva zvládá dvoudobý takt,
přesto by chtělo Boogie Woogie tancovat.
Ale má duše stará nemá na návrat,
prosím pomož mně se vrátit
Zas bych Tě chtěl milovat.
Tep zkomírá na úbytě,
ale já se chci s Tebou smát.
Srdce v žulu tvrdne,
ale já se chci s Tebou radovat.
Život mě opuští zadními vrátky,
přesto se chci vrátit zpátky.
Přečteno 371x
Tipy 4
Poslední tipující: jita.1965, Myrja
Komentáře (3)
Komentujících (3)