Sladké vyznání
Anotace: ...no a proč ne :) ... ...zatím co Ty ...
...jsi sladká
chutím otevírám vrátka
...pusa
malinová pochoutka
uvnitř marcipánová ještěrka
mrštná potvůrka
...ňadra
vanilková zmrzlina
dva a dva kopečky
na vrcholu cukrové zvonečky
...boky
naducané věnečky
plné šlehačky
mámina bublanina,
kyprá a nadýchaná
...květ lotosu
ukrytý kousek tureckého medu
roztouží mlsala neposedu
jsi sladká
cukrárna v pelíšku schoulená
Na dveřích napsáno
DNES ZAVŘENO
Komentáře (12)
Komentujících (12)