ty slunce zahalil jsi
Proč mě pronásleduješ stíne?
tvá temnota mě děsí
já myslela, že mě mineš
a ty slunce zahalil jsi.
do černoty dnešní
..a opustil jsi místo činu..
Jak s tebou mám, stíne, tancovat
když neznám kroky tvého tance
slova písně..ody na návrat
..ty..zahalil jsi slunce..
..já ti prostě vůbec nerozumím..
Komentáře (2)
Komentujících (2)