Anotace: ..nápad ze včerejšího rána..:o)) (uff..a to jsem se dřív budila ze zcela jinými myšlenkami)
Sbírka: ..mimoděk..
až vyšumí bublifuk
já budu již velkej klukotázka mimo hru
aké je to v manželstve
lepšie alebo častejšie?
/chcem len vedieť ako to chodí v iných rodinách/
23.08.2006 15:36:00 | Luboško
A jako obvykle se mi asociují věci totálně nesouvisející s obsahem básně, dneska jsem si pro změnu vybavila, jak kamarádka kouřila vodní dýmku a kouř vdechovala do bublifuku a bublinky se v šeru místnosti nad skomíravým plamínkem svíčky rozprskly a vyvalil se dým.
23.08.2006 11:46:00 | Epona
...ano...ano....Cecilka má pravdu pravdoucí :-)....nač psát další komentář?...jsi to ty....ve svých básních ukrytá...
23.08.2006 08:59:00 | Aniba
..svět je jak šumění..
my vzdalujeme se a zase potkáváme..
jako ty bubliny občas jedna s druhou splýváme..
s rozkoší navzdor přitažlivosti létáme..
když příliš k zemi tíhneme, tak umíráme..
:o)
Tohle není básenka,
to je prostě Šuměnka!! :o)
23.08.2006 08:29:00 | Cecilka