Anotace: pro Rusalku, hubatou a... pokus o volný verš:-)
Připomělo mi to období, kdy jsem četl všechno, co bylo k sehnání od Karla Čapka, protože mě nadchla ta (teď to nevyjádřim dokonale) "sytost jeho vět", ta šílená slovní rozmanitost, spojená do vět napsaných přitom jakoby v horečce a narychlo. Nějak podobně se mi jevilo i tohle. Náramně plné/syté verše.
25.04.2008 22:03:00 | drsnosrstej kokršpaněl
Líbí se mi, hodně moc. Originálni v každém slově - téměř:)) abych to nepřechválila. No.. já v tom prostě nevidím slabá místa, ba právě naopak. Oslovilo mě to.
23.08.2006 21:17:00 | BlackTangerine