Na cestu
Anotace: je to spíš kraťounká písnička, když se vracíte večer domů z výpravy do neznáma:-)
Ať si ohně svítí pod lunou
ať elfové si nocí jdou
my vrátíme se domů zas
právě ve večerní čas
a každý rád a bez bázně
hned naloží se do lázně
voda ať horká či studená
uším jemně zacinká
můžem staré hadry svléct
a umýt špínu ze svých cest
a až vydrbem se za ušima
horká bude každá zima
pak můžem v krbu oheň zapálit
a ze šálků horký čaj pít.
Komentáře (1)
Komentujících (1)