Anotace: "Trvá minutu všimnout si někoho zvláštního. Potřebuješ hodinu, aby sis ho vážil, den k tomu, abys ho miloval, ale potřebuješ celý život na to, abys na něho zapomněl..." (Peťovi)
Mimochodem, chytrá marsé zlobí, tak jsem jí musel odepisaovat, takže si přečti i její lumpárny:-)
25.08.2006 21:50:00 | Petr Miroslav
Jako vždy jsem nadšen :)) A trošku překvapen, že nerýmuješ jako vždy :)) Ale je to taky fajn...Měj se hezky.
24.08.2006 13:14:00 | Ahimsa
Tečko, to "s" je tam naprosto záměrně, a navíc je to gramaticky správně - je jím vyjádřeno východisko pohybu s povrchu pryč, zatímco "z" vyjadřuje spíše pohyb zvnitřku ven. Samozřejmě by to nebylo chybou, ale já vnímám tu jemnou nuanci =o)
24.08.2006 06:12:00 | Ollie
Ale Tečko, slavík také občas zazpívá falešně, a obecenstvo mu to rádo odpustí, protože zpívá z lásky ... A velký cit je přesvědčívý .. NE ?? HH
24.08.2006 00:25:00 | HarryHH
Moc pěkná, taková náladová.. či pocitová.. líbí se mi hlavně ten konec. Jen ve druhé sloce má být spíš Z prstů a ne S, ne?
23.08.2006 19:46:00 | Tečka