Černý stín
Anotace: o jednom zakletém princi
Vznáší se víru, noci jsou z papíru
Jde kolem jako nic, přehnal se bez hranic
Na duši šrámy má, stále se vyhýbá
Laskavý k činům svým
Věříš snad soudům těm, kde nejsou zábrany?
Věříš jim ze všech sil, budoucnost nezná my
Na tváři černý stín a v očích najdu strach
Jdeš zase cestou zlou a ukryt v temnotách
Oblázky, kamení, na cestě znamení
Bojuješ s vůlí svou, na tvářích kane krev
Život máš samý hřích , vždycky tě doženou
Tak
Proč stále utíkat mít duši ztrápenou????????
……………….
Komentáře (1)
Komentujících (1)