Květina
Anotace: Pozdě si uvědomujeme co ztrácíme...
Slunce se snažilo vrátit život květině.
Co si myslelo?
Že to jde ve vteřině?
Ona je skoro mrtvá...umírá
život jí dveře zavírá.
Její květy uvadají
a kořínky již červy napadají.
Dříve jste se měli zajímat,
co jí chybí, po čem touží,
co se jí líbí.
Teď je pozdě umírá...
Komentáře (3)
Komentujících (3)