No, dobrý, žes spadl rovnou do borůvek ;-)
Ti dám i stovku a tu dávám jen když musím, nebo chci...jiný čísla nezám ;-)))
Nula je ne...ale to u tebe nehrozí, když ti nadržuju...ty šmudlo, šmudlovatej ;-)))
24.08.2006 23:30:00 | no
Luboško, hluboce se klaním a vážně moc děkuju.
Jats oplácím pusinku, protože oplatky se pečou :-)
24.08.2006 08:17:00 | smudlinek
Je to úžasné
Teba môžemí čítať vždy, stále a všade
Zas a znova alebo aj naopak
Keby som bol Jarka tak ti poviem mám ťa rád/a/
24.08.2006 07:44:00 | Luboško