Anotace: co k tomu dodat......
Je to dobrý,
ale možná by to bylo lepší kdybys víc dbala na rytmus,
počet slabik, uspořádání 1,2,3 a 4 slabičných slov ve verši.... mělo by to myslím větší efekt...
10.10.2005 21:24:00 | Im
Ou šit, sakra ale....... To je dost drsný......
Je ti patnáct ne? Tak cos to stihla zažít?
S kamarády celkem vandrujeme, jeden kámoš zemřel a jeden
je nezvěstný, utekl z blázince...... jinak, řval na mě medvěd, málem jsem se párkrát (omylem) zabil, jednou jsem bránil holku před nahým doktorem psychiatrie.....
No, ale po této básni si připadám, že jsem vlastně nic nezažil......
Píšeš dobře
10.10.2005 21:20:00 | Im
Básnička hodně bolestivá a smutná,ale jak jsem ti už několikrát napsal...čitelné verše.
09.10.2005 19:11:00 | Sawati
Nádhera...
05.10.2005 20:13:00 | Králík