Pohled
Anotace: ...i ten stačí ke štěstí
Potkala jsem tě ve městě,
kde láska je rozsypaná
v každém koutu.
Ne náhodou v naší cestě,
pohledem okouzlená,
neschopná dalšího kroku.
Potřebovala jsme pomoct,
projít tou živou zdí.
Aby mě konečně opustila
ta dáma s černou kapucí.
Komentáře (2)
Komentujících (2)