Dvojí život
Anotace: Občas se najdou lidi, kteří navenek působí vesele, ale ve skutečnosti se trápí. Jak jim můžeme pomoct?
Ach, jak má krásné oči!
A ty růžovoučké tváře!
Jak dokola se točí!
Dává všem trochu záře!
/Hledí tupě do prázdna
a stále jenom brečí
pořád se odráží ode dna
zoufale ve tmě klečí … /
Pořád se směje!
A má spoustu přátel!
Kampak asi spěje?
A co ten její přítel?
/Stále samé přetvářky
čeká, kdy to skončí
teď pojídá prášky
a občas trochu jančí … /
Chce po Vás jediný!
Žijte si s radostí!
Kdo je teď bez viny?
Ona chce ránu z milosti.
Přečteno 340x
Tipy 3
Poslední tipující: J.U. Ray, jára spots
Komentáře (2)
Komentujících (2)