Anotace: Pro moji babičku (není v domově důchodců!), kterou mám děsně ráda a hrozím se dne, kdy tady se mnou nebude ...
Moc hezky zpracované, procítěné a upřímné. No a taky jsem ráda, že ste ji nedali do té odkladovny jménem domov důchodců. Starý člověk, který se ve svém mládí obětoval pro své děti a v noci je konejšil, když je bolely zoubky a ve svém stáří hlídal neposedná vnoučata na úkor sebe samotného, si zaslouží zemřít mezi těmi, co má nejvíc rád a ne sám s pocitem opuštěnosti.
24.08.2006 18:44:00 | Epona