...cituji...Vaše srdce v tichu poznávají tajemství dnů a nocí.Ale vaše uši žízní po hlasu poznání vašeho srdce. Chtěli byste ve slovech poznat to, co jste vždycky znali v duchu.Chtěli byste se dotknout prsty nahého těla svých snů...Skrytý pramen vaší duše musí nutně vytrysknout a se zurčením spěchat k moři... :-)))
24.08.2006 21:55:00 | isisleo
slova jsou jen slova? Hm, hlubokomyslné:)
Bohové na mě pečou se mi líbí víc
24.08.2006 21:17:00 | Pe&Pa