Že ty jsi vyhrál, že ty jsi král
že ty jsi borec, co se mi smál
že ty jsi víc - a já jen hráč
že ty jsi loutka a já jsem rváč
že ty jsi někdo, že ty jsi pán
že ty jsi frajer a já jen kmán...
Že já jsem ublížený, že já jsem chudáček?
Polib mě kam chceš...polib mi...(čumáček)
Co ty na to?
26.08.2006 22:12:00 | koloušek